پنيري که به صورت سنتی درست می کردند، این گونه بود که هر چیزی که شیر را ببرد مثل سرکه یا آبلیمو را بردارید و مقدار کمی از آن را به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید.
در یک قابلمه 3 کیلویی، کافی است نصف استکان یا کمتر، سرکه یا آبلیمو بریزید، بلافاصله شیر می برد، وقتی برید آن را داخل کیسه می کنید و درب کیسه را ببندید و برای این که به صورت تکه ای دربیاید، روی یک سطحی قرار می دهید و یک تکه سنگ، مثل سنگ مرمر یا یک وزنه ای که به این شکل باشد، روی آن قرار دهید که تقریباً مثل کتاب این پنیر را زیر خودش سفت کند و آبش بیرون بیاید. این پنیر آماده است و بعد آن را در آب نمک نگهداری کنید.
منبع: مطالب جمع آوري شده توسط جمعي از محققين طب سنتي - اسلامي
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640726 - 031