دستور تهيه حريره بادام و خواص آن


به میزان یک استکان بادام خام را آماده کرده و روی آن آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس بادام های پوست کنده شده را چرخ کرده و آن را در پارچه نازکی می ریزیم و سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و با عبور آن از پارچه توری نازک، شیره بادام را کاملاً می گیریم، سپس چند قاشق آرد برنج را در شیره بادام حل می کنیم و مقدار کمی عسل به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً به هم می زنیم تا کمی غلیظ و آماده میل شود.

این غذا با طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم است و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب است.

جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید است. چاق کننده است و نیروی درونی بدن را افزایش می دهد.

منبع: مطالب جمع آوري شده توسط جمعي از محققين طب سنتي - اسلامي

 

نظر شما

نام * :
پست الكترونيكي * :
وب سایت :
نظر *:
  کد امنیتی را وارد نمایید :
اختصاصي براي مدير سايت ( درصورت انتخاب اين گزينه نظر شما در وب سايت ديده نخواهد شد )
لطفا از ارسال سوالات پزشکی در این صفحه خودداری نمائید . به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .

صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
پرسش و پاسخ پزشكي
پرسش و پاسخ غيرپزشكي
تغذيه و ماه مبارك رمضان
درمان هاي اورژانسي
هنر آشپزي و خانه داري
مطالب و مقالات طب سنتی
مطالب و مقالات غیر پزشکی
مطالب و مقالات پزشكي
زیبایی و طب سنتی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences