به میزان یک استکان بادام خام را آماده کرده و روی آن آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس بادام های پوست کنده شده را چرخ کرده و آن را در پارچه نازکی می ریزیم و سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و با عبور آن از پارچه توری نازک، شیره بادام را کاملاً می گیریم، سپس چند قاشق آرد برنج را در شیره بادام حل می کنیم و مقدار کمی عسل به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً به هم می زنیم تا کمی غلیظ و آماده میل شود.
این غذا با طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم است و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب است.
جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید است. چاق کننده است و نیروی درونی بدن را افزایش می دهد.
منبع: مطالب جمع آوري شده توسط جمعي از محققين طب سنتي - اسلامي
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640726 - 031